Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.9g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal0.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal3.1g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995