Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.2g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)4.7g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal0.8g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.4g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g117kcal4.1g10.3g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111