Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kikherne säilötty 100g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal1.2g2.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.6g1.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g101kcal6.1g12.2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553