Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)3.5g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g3.1g11kcal0.4g2.3g0g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)1.6g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g0.8g3.3kcal0g0g0.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g45kcal3g4.6g1.6g0g
Valittu annoskoko10g23kcal1.5g2.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Arvot/100g100g232kcal15.5g23.7g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560