Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3.9g5kcal0.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal2g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal1g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal10.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040