Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.6g6kcal0.7g0g0.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2.3g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g26kcal2.2g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.1g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g135kcal11.3g2.1g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667