Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)3.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.9g2.7kcal0g0g0.3g0g
Katkarapu 1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1.8g6kcal0.5g0g0.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.8g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko10g13kcal0.9g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g128kcal9.1g3g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040