Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g39kcal2.2g3.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g19kcal1.1g1.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g200kcal11.3g18.6g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62264