Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Hapankaali 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.6g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal1.4g3.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko10g19kcal0.7g1.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g197kcal7.2g16.5g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150