Tupun tulinen tonnikalavuoka

Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Tupu08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste4.7g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, pirkka 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1g2.4g1g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.5g1.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g105kcal5.1g12.2g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133378