Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g2.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.6g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.1g7.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946