Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g3.1g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal4.1g5.2g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738