Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Siirappi, tumma1.7g5.5kcal0g1.3g0g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g79kcal1.2g11.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko10g40kcal0.6g5.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g20kcal0.3g2.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g404kcal6.1g58.2g16.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132