Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.7g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal1.8g1.8g2.4g0g
Valittu annoskoko10g19kcal0.9g0.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g200kcal9.4g9.4g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564