Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g1.8g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 2.6g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.8g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g91kcal4.1g10.2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784