Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g9kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal2.1g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107804