Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 0.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal1g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110