Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalkkuna 1.1g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g6kcal0.6g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g33kcal3.1g1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309