Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.1g3.4kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.4g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal1.8g2.2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.9g1.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g117kcal9.3g11.3g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747