Herkkunappis

300 g porsaan filettä
30 g voita

kastike:
2 dl kuohukermaa
3 tl sinappia
1 rkl soijakastiketta.

Paista ensin kevyesti porsaanfileet ensin voissa.

Laita uuni päälle 200 asteeseen.

Ota uunivuoka valmiiksi.

Laita porsaanfileet vuokaan.

Säästä paistettu voi. Vähennä lämpöä kolmoselle.

Laita mustapekka-juusto paloina kermaan.

Anna juuston sulaa kermaan.

Kun se on sulanut, lisää vielä sinappi ja soijakastike ja sekoita ne sekaan.

Lisää kastike vuokaan, jossa porsaanfileet on ja laita se uuniin.

Anna paistua 30-35 min. uunin tehosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Tottuli

Tottuli sanoi...

Annosta voi pienentää halutessaan. Riittää myös neljälle, jos ei halua syödä karpisti.

perjantai 06.03.2009 klo 15:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.3g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 1.7g7.8kcal0.2g0.1g0.7g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaanfilee, paistettu 3.8g6.1kcal1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g57kcal2.6g0.4g5.2g0g
Valittu annoskoko10g29kcal1.3g0.2g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.7g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g296kcal13.4g2.1g26.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109630