Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 2.4g2.6kcal0.5g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal1g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal5.2g2.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037