Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Grahamjauho 1.5g5kcal0.2g0.9g0g0.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g3.7g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g45kcal1.6g8.6g0.2g1g
Valittu annoskoko10g23kcal0.8g4.3g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g2.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g229kcal8.1g43.4g1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646