Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g0.8g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5.4g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g37kcal2.4g1g2.6g0g
Valittu annoskoko10g18kcal1.2g0.5g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g187kcal12.2g5.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745