Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%2.8g3.5kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Paprika keltainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal1.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.6g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g58kcal6.1g4g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808