Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)5g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Janssonfile (Abba), annos 100g0.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.6g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.6g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal3.1g11.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113411