Katkarapurisotto

1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
10 cm purjoa
0,5 rkl oliiviöljyä
1,5 dl tummaa riisiä
1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 punainen paprika
200 g parsakaalin pieniä kukintoja
300 g katkarapuja
1 tl kalamaustetta
2 tl yrttimaustetta

- - -
Hienonna sipuli, valkosipuli ja purjo.

Ruskista ne öljyssä kattilassa tai paistokasarissa.

Lisää kattilaan kuutioitu paprika.

(Jos riisissä on pitkä keittoaika, kannattaa sitä keittää etukäteen erikseen n. 10 min)

Lisää riisit ja vesi, vesi sitä mukaa kun se imeytyy riisiin.

Lisää liemikuutio.

Anna kiehua 5 min. Lisää joukkoon parsakaalin kukinnot ja anna kiehua n. 10 min. Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna risotto.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Missdrew
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.1g0.4kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.6g2g0g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.3g1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.5g0g0g
Arvot/100g100g76kcal3.1g10.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113791