Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 3.1g3.7kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal1.4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.7g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal7.1g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391