Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Spagetti Myllyn Paras2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.6g1.9kcal0.3g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g39kcal1.4g4.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g19kcal0.7g2.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g195kcal7.1g24.2g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569