Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Siirappi, tumma1.3g4.2kcal0g1g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g9kcal0g0g1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.9g14kcal0.1g3.2g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g66kcal0.4g11g2g0.2g
Valittu annoskoko10g33kcal0.2g5.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.1g2.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g341kcal2.1g56.7g10.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349