Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.3g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.3g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g54kcal1.8g6.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g27kcal0.9g3.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.5g1.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g280kcal9.3g34g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531