Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1.7g1.8kcal0.4g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta2.5g3.8kcal0.4g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%2.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.3g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal2.2g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal1.1g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.2g11.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087