Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.9g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.4g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2g5.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304