Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.8g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal1g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.5g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal5.1g1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852