Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal2g3.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181