Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.8g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal1.4g1.2g1g0.6g
Valittu annoskoko10g11kcal0.7g0.6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g112kcal7.1g6.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826