Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.4g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 1.9g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.7g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal1.4g0.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g127kcal7.2g1g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937