Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 1.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g49kcal4.1g1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401