Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g4kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko10g2kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g20kcal0g2.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671