Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis3.6g4kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1.6g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.8g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal8.2g2.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135751