Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal0.2g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal1g3g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351