Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.4g4kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)0.6g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal1.4g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.7g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g84kcal7.2g4.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138482