Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7.4g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal0.2g0.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g8kcal0.1g0.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1g2g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318