Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.2g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g0.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.2g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1g5.2g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568