Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g9kcal0.6g1g0g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g46kcal3.1g5.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916