Jauheliha-perunapaistos

Laita uuni lämpenemään 225 asteiseksi.

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli rypsiöljytilkassa.

Mausta mieleiseksesi esim.

suolalla, paprika- ja chilijauheella, rouhitulla mustapippurilla.

Kaada uunivuokaan perunasipulisekoitus, ohueksi suikaloidut porkkanat ja ripaus suolaa.

Laita sekaan jauhelihaseos, sekoita ja kaada päälle kevyt ja paksu.

Paista uunissa kypsäksi (n. 45 min) Tarjoile raikkaan salaatin ja keitetyn parsan kanssa.

Myös etikkapunajuuri sopii hyvin kylkeen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Paistijauheliha 10%2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g83kcal5.2g6.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147520