Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g3g7.3kcal0.5g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.7g2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.5g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g121kcal5.1g4.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205