Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)2.6g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal0.8g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g69kcal4.1g4.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326