Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4.9g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g1g1kcal0.2g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.4g1.4g1.2g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g124kcal7.1g7.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576