Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5.6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.7g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal2.6g1g1.2g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.3g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g131kcal13.3g5.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426