Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3.6g7kcal0.7g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g1.6g4kcal0.3g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g29kcal2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g147kcal10.3g1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158745